2012-04-06 07:52:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - ideje lenne egy bulit szervezni!

Napi horoszkóp április 6-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ideges és feszültséggel teli lehet a mai napja. A Hold és a jegyében álló Uránusz teszi, hogy az átlagosnál nehezebben jön ki ma a környezetében élőkkel. A reggel feszültségei azonban délutánra semmivé lesznek. Legyen türelmesebb!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ideje lenne egy jó kis bulit szerveznie. Hívja össze barátait, jó ismerőseit egy kerti partira! Nemcsak a szórakozás, hanem a jövőbeli tervei miatt is hasznos lehet egy efféle összejövés. A bor, a fehér asztal sok mindent megold.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Az utóbbi időben, mintha álomvilágban élne. Pedig nem ártana, ha néha a földre is leszállna. Szép illúzióiból egyet akkor akár meg is valósíthatna. Most személyisége vonzereje is hozzájárulhat ahhoz, hogy ez így legyen.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A kellemes idővel együtt lassan a kedvére is fény derül. Cselekvőkedve visszatér, energiái nőnek. Azért a kapkodástól még mindig jobb tartózkodnia. Ne szolgáltassa ki magát a külvilág sodrásának! Csak amihez kedve van!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön általában úgy éli meg, hogy nagyon pozitívan áll hozzá a dolgokhoz. Ez általában igaz is, ám az utóbbi időben, mintha kissé eluralkodtak volna önön a negatív hangulatok. Próbáljon meg a jóra koncentrálni, arra, ami felemelő.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Magányosnak érezheti magát, habár nem társtalan. Csak a kedves valahogy messze van. Még ha fizikailag ön mellett is, mégis, inkább egy illúzió, mintsem valós személy. Őrizze az álmait, de tegyen meg mindent, hogy reálisabb legyen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Töltse az elkövetkező napokat az aktív pihenés valamilyen formájával. Az utóbbi időben valahogy lelassult, s habár tunyaságnak ez még nem nevezhető, azért mégis jó lenne fordítani rajta. A reggeli futás nem szégyen, és még hasznos is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Bármi történik is e napokban a családjával, ne veszítse el a türelmét. Próbálja meg megértéssel kezelni mások problémáit. Ha érzik a figyelmét, az már fél siker. Lehet, hogy csupán erre volt szükségük: hogy végre figyeljen rájuk.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kellemes meglepetésben lehet része a mai napon. Talán épp az a régen dédelgetett álma válik most valóra, amiről már le is mondott lélekben. Az új idők úgy hozzák a nagyhitűeknek, hogy semmi sem lehetetlen. Ebben bízzon!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai napon nehéz döntés elé állíthatja az élet. Alaposan mérlegelje valamennyi lehetőséget, mielőtt elhatározza magát. Ha lehet, kérjen időt: nem feltétlenül az a legelőnyösebb az ön számára, ami annak látszik.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Izgalmas kihívás elé állíthatja a sorsa a napokban. Ahhoz, hogy a feladatnak megfeleljen, szüksége lesz minden testi és szellemi erejére. Ezért jó, ha már most megkezdi a felkészülést. A szerelem ebben sokat segít!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Talán kevesebbet kellene a saját bajaival foglalkoznia. Akkor azt is észrevenné, hogy másoknak, másként rossz, vagy esetleg rosszabb is, mint önnek. Az önzetlen cselekedetekkel pedig végül jól is érezhetné magát.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: